Kriška blog (4) novosti iz svijeta pizze

Kriška blog

Shitake pizza

Viktor Kubat by

Uvijek težimo biti najbolji i pružiti vama, našim vjernim kupcima samo najbolje. 

Upravo iz tog razloga u našu ponudu stavili smo Shitake pizzu koja je napravljena od sastojaka kao što su rajčica, sir, Shiitake gljive i jaja japanske prepelice koja su izuzetno zdrava. Jaja od japanskih prepelica potječu iz istočne Azije i prirodan su lijek za razne bolesti u čovjekovom organizmu. Ljekovita jaja japanskih prepelica sadrže mnoge vitamine i minerale, a među njima izdvajamo 0,5mg kalcija, 2,2mg fosfora, 3,8mg željeza, 3mg vitamina A, 0,1mg vitamina B1 i 0,8mg vitamina B2.

Osim jaja japanskim prepelica izuzetno su zdrave i Shiitake gljive koje jačaju imunitet, bore se protiv virusa, imaju antiupalno, antikancerogeno i antibakterijsko djelovanje, pomažu u liječenju autoimunih bolesti, poboljšavaju pamćenje i koncentraciju, reguliraju razinu šećera u krvi, otklanjaju umor, slabost i nesanicu, pospješuju regeneraciju jetre, liječe alergije, astmu, demantitis i psorijazu, spriječavaju bolesti srca i krvnih žila, pospješuju cirkulaciju, pomažu u liječenju artritisa i reume, poboljšavaju seksualne funkcije, pojačavaju izdržljivost i snagu organizma te ublažavaju nuspojave kemoterapija.

Shiitake pizzu nudimo u maloj i velikoj veličini te ju trenutno možete naručiti po promotivnoj cijeni. 

Japanska prepelica

 Japanska prepelica

 

Pizza kroz povijest

Viktor Kubat by

Pizza je bez sumnje jedno od najomiljenijih malih jela na svijetu, a najvjerojatnije je i najstariji fastfood obrok na svijetu. Pizze su se u Italiji još u 17. i 18. stoljeću naveliko prodavale na ulicama i u pekarama te blagovale u svako doba dana.

Subscribe to this RSS feed